Tarieven


Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb109400/domains/cadiri.nl/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Tarieven CADIRI Gastgezin-hondenpension

Als een reservering voor het dagverblijf binnen 24 uur voor de aanvang van het verblijf wordt afgezegd wordt de dag gerekend. Als de afzegging een meerdaags verblijf betreft worden er i.o. meerdere dagen gerekend.

Doordeweeks
volwassen
Weekend
volwassen
Feestdag
Intakegesprek €25,-
1 dag(1) €19,- €23,- €27,-
Wen dag (Tijden in overleg) €25,- n.v.t. n.v.t.
1 avond(2) €6,- €8,50 €12,-
1 nacht(3) €3,50 €3,50 €5,-
Socialisatie / Puppysocialisatie(4) €25,- Niet
mogelijk
Niet
mogelijk
Taxikosten naar
dierenarts(5)
€46,- €52,- €48,-

(1) dag is tussen 08–18u
(2) avond is tussen 18-22u
(3) nacht is tussen 22-08u
(4) Puppy toeslag
Uw pup tot en met ongeveer 6 maanden oud is kwetsbaar en heeft wat meer zorg en aandacht nodig. Hij moet vaker uitgelaten worden, is niet altijd zindelijk en er moet voor gezorgd worden dat hij voldoende rust. Een groot pluspunt van ons gastgezin is de socialisatie met andere honden. Maar ook daar geldt dat de pup kwetsbaar is en alleen onder direct toezicht kennis mag maken met andere honden. Als dat goed is verlopen kan er niet zomaar van uitgegaan worden dat het spel veilig verloopt. Ook dan is deskundige begeleiding noodzakelijk.

(4) Socialisatie / Puppysocialisatie
Als onderdeel van een training socialisatie / puppysocialisatie komt een hond een dagdeel socialiseren in onze hondenroedel.

(5) Taxikosten naar dierenarts
Als de hond door een dierenarts gezien moet worden zullen die kosten én het vervoer naar de dierenarts in rekening gebracht worden.