Puppy bijten afleren


Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb109400/domains/cadiri.nl/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Hoe een puppy bijten afleren

Ja dan toch een pup, maar om die zindelijk te maken en Bench te trainen vraagt toch veel aandacht en info.
Dus vooraf de boeken in.

Daar was ze dan, een kruising tussen Golden retriever  en Friese stabij. Geheel zwart en om op te vreten. Maar waarom bijt ze zo, doe alles wat in de boeken staat. Het werd onhoudbaar, wondjes aan armen en benen en kleding die alleen nog thuis toonbaar waren, alles ging kapot.

Naar cursus maar helaas een grote groep en niet gericht op persoonlijke problemen, negeren was het advies, ja ja met een hond aan je broek hangend negeren? De nood werd hoog, het was niet meer leuk en bij Len om hulp geroepen.

Intake alleen al, na 2 dagen droeg ik mijn gewone nette kleding en zelfs veterschoenen weer. Ik moest leren de leider te zijn en al mijn emoties maakte haar in de war. Snap het nu en doe mijn best, ben verliefd op mijn hondje.