Puppy Socialisatie

De Puppysocialisatie is er voor pups vanaf 7 weken en wordt gegeven het liefst met het hele gezin.
De pup gaat socialiseren in onze hondenroedel.
Het doel van socialisatie van een pup is om hem te leren op een prettige manier om te gaan met álle mensen én honden.

Socialisatie mag alleen als er voldaan wordt aan een aantal basisvoorwaarden waarbij het eenvoudigste is om voor de correcte inentingen te zorgen. Dat geldt voor de pup maar ook voor de honden waar de pup kennis mee maakt.

    • 6 weken hondenziekte en Parvo
    • 9 weken Parvo en ziekte van Weil
    • 12 weken Coctail: Hondenziekte, Parvo, Weil, HCC, deel van kennelhoest (eventueel Corona)
    • eventueel 16 weken Parvo en ziekte van Weil

Oppassen als de hond veel jeuk heeft in een of meer oren. Oormijt of oorschurft is zeer besmettelijk

Waarom puppy socialisatie in  combinatie met de gezinscursus?

Ik heb veel ervaring hoe een pup het beste geleerd kan worden hoe het werkt in een gezin en op straat want ook dat is socialisatie. Daarbij kan ik alle vragen beantwoorden die u heeft over uw pup en hoe deze het beste in uw gezin kan passen. Hiermee voorkomen we dat u ongemerkt en met de beste bedoelingen teveel aanpast aan de pup. Er kunnen dan gewoontes ontstaan die naderhand niet of nauwelijks afgeleerd kunnen worden. (Blaffen, piepen, opspringen, grommen bij de etensbak, trekken bij het uitlaten etc.)

Waarom puppy socialisatie in combinatie met verblijf in het gastgezin?

Een heel belangrijk deel van socialisatie is ook leren omgaan met andere honden. In het gastzin van CADIRI verblijven geregeld diverse goed gesocialiseerd en correct ingeënte honden. Dat is de ideale manier om kennis te maken met andere honden omdat dit op een gecontroleerde manier gebeurt. Al bij de eerste kennismaking wordt er veel geleerd door uw pup. De andere honden hebben al diverse malen onder mijn directe begeleiding kennis gemaakt met nieuwe speelkameraadjes van alle leeftijden dus weten zij hoe het hoort. Uw pup maakt kennis met ‘grote’ honden en hoewel dat eng is, leert de pup dat het allemaal eigenlijk best wel meevalt. Sterker nog: het is een groot feest. Omdat er een ervaren trainer bij is ervaren alle honden heel duidelijk het kader van wat wel of niet is toegestaan. Dat geeft bij honden ontspanning én ruimte om te genieten van hond zijn.

Bent u geïnteresseerd? Bel 06 308 46 777 voor informatie óf vul het contactformulier in met uw contactgegevens én vraag zodat ik contact met u kan opnemen.

[su_button url=”http://cadiri.nl/home-3/contact/” target=”blank” background=”#1a63A2″]Contactformulier[/su_button]