Gezinscursus


Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb109400/domains/cadiri.nl/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

De cursus ‘Gezinscursus’  is voor hond(en) van alle leeftijden met het hele gezin.

U ziet een gezin, uw hond ziet een roedel.

Net als in een roedel zijn in een gezin regels noodzakelijk wil iedereen het uiteindelijk naar de zin hebben.
Hoe u deze regels begrijpelijk voor de hond kunt maken vergt een andere manier van communiceren dan u gewend bent.

Mijn training helpt u en uw gezinsleden zelfverzekerd en op de juiste momenten de hond te vertellen dat het leiderschap bij de mensen in het gezin berust. De grenzen die aangegeven worden, mits duidelijk zal de hond van nature makkelijk accepteren. Hij zal zich daar prettig bij voelen omdat deze modus beantwoordt aan zijn natuurlijke gedrag.

Daarom heb ik een privécursus op maat gemaakt voor een gezin met een hond.
Deze gezinscursus duurt maximaal in totaal 3 uur. De cursus bestaat uit afzonderlijke lessen, waarvan de eerste lessen theorie en praktijk gekoppeld zijn en 1 1/2 tot 2 1/2 uur duren.
Lessen vinden plaats in overleg bij u thuis of bij mij in Woubrugge.
Er zit minimaal 1 week tussen de praktijk trainingen. Op die manier is er voldoende tijd voor u om te oefenen met de hond. Als er meer trainingen gewenst zijn is het tarief €32,50 per half uur.

Het is belangrijk dat vooral bij de eerste training alle huisgenoten/gezinsleden aanwezig zijn.
De effectiviteit neemt toe als alle gezinsleden op dezelfde wijze de hond benaderen/ trainen.

Puppycursus

De gezinscursus kan gezien worden als een puppycursus als er sprake is van een pup.
Ik heb de puppycursus ontworpen om eigenaren van een pup een vliegende start te geven. Als je vanaf het begin alles goed doet is de kans dat je nog meer plezier van de pup hebt veel groter. Dit plezier hangt voor een groot deel af van de mate waarin de pup de regels van het huishouden is bijgebracht. Dit kan maar beter in de meest kritische periode van het hondenleven gebeuren: de puppytijd. De eerste indrukken zijn onuitwisbaar. Een reden temeer om er voor te zorgen dat ze nuttig én leuk zijn. Een goede training en iemand waar vragen gesteld kunnen worden zullen een belangrijk en lang durend effect hebben dat veel zal bijdragen aan een goede relatie tussen de gezinsleden.
De eerste training vindt bij u thuis plaats. U kunt dan onmiddellijk starten met de opvoeding en er is uitgebreid tijd voor het beantwoorden van alle mogelijke vragen die u heeft. Alle gebruikte methodes zijn gebaseerd op principes die een ijzersterke basis vormen voor een prettig leven voor de hond en voor de rest van het gezin.

Bent u geïnteresseerd?
Via deze knop kunt u zich inschrijven [su_button url=”http://cadiri.nl/hondentraining/inschrijfformulier-hondentraining/” target=”blank” background=”#1a63A2″]INSCHRIJVEN HONDENTRAINING[/su_button]

Theorieles

Bij CADIRI vinden wij de theorie achter de praktijk heel belangrijk en noodzakelijk.
Via deze knop vindt u [su_button url=”http://cadiri.nl/overzicht-trainingen/gedrag-communicatie-hond/” target=”blank” background=”#1a63A2″]UITLEG OVER DE THEORIE ACHTER HONDENTRAINING[/su_button]