Cursus Wandeltraining

Trainen met de hond is leuk en belangrijk. Het wordt nog leuker als er iets getraind wordt waar je iets aan hebt in de dagelijkse omgang met de hond.
Daar heeft CADIRI een oplossing voor bedacht: de training vindt plaats tijdens het wandelen.
Dit is een trainingsvorm waarbij we vooral heel actief zijn.
U blijft lekker in beweging en als je met een groep mensen met honden wandelt is het nog gezellig (en leerzaam) ook. U kunt tijdens de wandeltraining met uw hond ook uw man of vrouw meenemen.
Er wordt veel aandacht besteed aan wandelen zonder trekken. De trainer loopt afwisselend mee met de cursisten en geeft aanwijzingen. De praktijk leert ook dat iedere combinatie van baasje en hond een andere aanpak vraagt. Hoeveel informatie er ook op het internet of in boeken te vinden is: wandelen zonder trekken leer je alleen onder begeleiding van een ervaren trainer.

CADIRI heeft van ‘wandelen zonder trekken’ een specialiteit van gemaakt.

Er worden vooral zaken geoefend die u in het dagelijkse leven met de hond ook tegenkomt. Een oversteekplek, een hond die u aangelijnd tegemoetkomt, even later een hond of kat die losloopt. Tijdens de wandeltraining kan de trainer ook specifieke vragen beantwoorden.

Spelende honden

Aan het einde van de training gaan de honden los en kunnen ze onder toezicht van de trainer(s) spelen. De trainer geeft informatie over de lichaamstaal van de spelende honden. Dit alles onder het genot van een kopje thee of koffie.

[su_button url=”https://goo.gl/bkPkK4″ target=”blank” background=”#1a63A2″ size=”2″]TRAININGSTIPS[/su_button]  [su_button url=”https://goo.gl/kBgkJx” target=”blank” background=”#1a63A2″ size=”2″]ROUTEBESCHRIJVING[/su_button]

Bent u geïnteresseerd?

U kunt zich via nevenstaande knop inschrijven [su_button url=”http://cadiri.nl/hondentraining/inschrijfformulier-hondentraining/” target=”blank” background=”#1a63A2″]INSCHRIJVEN[/su_button]

Theorieles

Bij CADIRI vinden wij de theorie achter de praktijk heel belangrijk en noodzakelijk.
[su_button url=”http://cadiri.nl/overzicht-trainingen/theorielessen/” target=”blank” background=”#1a63A2″]KLIK HIER VOOR UITLEG OVER DE THEORIE[/su_button]