Spinone Italiano ‘Fred’ van Maarten en Annemieke


Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/deb109400/domains/cadiri.nl/public_html/wp-content/themes/blocksy/inc/components/blocks/blocks-fallback.php on line 16

Na lang wikken en wegen hebben we gekozen voor een pup. Nadat we de eerste paar maanden vrij hebben genomen voor een zo goed mogelijke start bleek hij totaal niet alleen te kunnen. Ja en dan..

Na lang zoeken naar opvang zijn we terecht gekomen bij Cadiri. We waren erg kritisch omdat we een goede basis willen hebben voor onze hond en een opvang willen die aansluit bij onze positieve wijze van opvoeden en Len wist precies de juiste toon te raken. Leuk detail: Onze Fred en Len’s Gaia zijn bijna even oud. Af en toe grinniken we samen over onze pubers en hun streken.

Nu komt Fred al maandenlang wekelijks bij Len en is hij samen met hun hond Gaia acht poten op één buik. Ik weet dat mijn hond in goede handen is bij de deskundigheid van Len, en niet geheel onbelangrijk,  het ook heel erg naar zijn zin heeft. Ik vind het erg leuk dat we af en toe leuke filmpjes zien en foto’s krijgen waar het plezier van afstraalt.