Gastgezin / Hondenpension

De opvang in ons hondenpension / gastgezin is kleinschalig, het bestaat uit mijn huiskamer en achtertuin.
De hond komt uit uw thuissituatie en dus is het voor de hond het minst stressvol om in zo’n zelfde situatie te logeren en niet in een hondenpension, uw hond zit niet in een hok.
CADIRI Hondenpension Gastgezin

Er is altijd iemand thuis aanwezig bij uw hond(en) en hij wordt 4x per dag uitgelaten.
Uw hond slaapt ’s nachts zoals hij is gewend in zijn mand of op een kleed, of in een bench in de huiskamer. In de nacht staat de babyfoon aan in mijn slaapkamer, zodat ik goed op de hoogte blijf hoe het gaat.

Veiligheid gastgezin

Het is in ieders belang dat het optimaal en veilig is in ons gastgezin. Daarom zijn er een aantal voorwaarden waar aan voldaan moeten worden, zoals:

  • uw hond kan zonder problemen met andere honden om gaan;
  • uw hond heeft de standaard inentingen: Parvo, Ziekte van Weil, besmettelijke leverziekten;
  • uw hond heeft de inenting Kennelhoest, zowel de kennelhoest Para-influenza, als de kennelhoest Bortella. Attentie! De vaccinatie tegen kennelhoest zit NIET in het vaccinatieschema van uw dierenarts maar is bij ons wel verplicht. Dit graag nakijken in het paspoort van uw hond;
  • uw volwassen hond is zindelijk;
  • uw hond heeft een chip;
  • uw hond is ingeschreven in ons Gastgezin; INSCHRIJVEN GASTGEZIN
  • u heeft een intakegesprek gehad.

Intakegesprek CADIRI gastgezin

Nadat u het ‘inschrijfformulier gastgezin’ heeft ingevuld, maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Het doel van dit gesprek is een uitgebreide kennismaking met u en uw hond. Wij willen er zeker van zijn dat u en uw hond een goed gevoel hebben bij ons gastgezin.
Voor een intakegesprek komt u met uw hond naar het gastgezin, u laat kort zien hoe u de hond altijd uitlaat en ik loop dan met u mee. Daarna komt u met de hond binnen en kunt u kennis maken en bekijken waar de honden verblijven.
Omdat we hier rustig de tijd voor willen nemen breng ik een klein bedrag in rekening van €25,-
Als er geen bijzonderheden zijn maken we een afspraak waarbij uw hond een keertje komt wennen.
Honden zijn sociale dieren en die kun je natuurlijk niet zomaar in een voor hem vreemd gezin plaatsen. Het belangrijkste is dat uw hond gaat beseffen dat het bij ons ook leuk is én dat zijn eigen baasje weer terugkomt om hem op te halen.
Dat laten wennen doen we door uw hond een dagdeel of een dag bij ons te laten verblijven.
Deze introductiedag plannen we vlak voor de dag(en) dat uw hond echt komt logeren.

Tijdens het verblijf in het gastgezin en tijdens het uitlaten gebruik ik de positieve trainingsmethode. ( Zie de uitleg via deze knop  POSITIEVE TRAININGSMETHODE

Op de onze website is een AGENDA CADIRI waarop u een overzicht heeft hoeveel en welke honden er verblijven op de desbetreffende dag.

Onderstaande foto laat zien waar uw hond wordt uitgelaten.

CADIRI Gastgezin

Belangrijk!

Zou u zo vriendelijk willen zijn voor de aanvraag of uw hond  in ons gastgezin kan verblijven het inschrijfformulier in willen vullen? INSCHRIJFFORMULIER

U ontvangt de bevestiging van het verblijf van de hond in ons gezin altijd per mail.
Wilt u als er op het laatste moment een wijziging plaats vindt ten aanzien van het verblijf dit telefonisch / persoonlijk doorgeven?