Gastgezin / Hondenpension

CADIRI Hondenpension Gastgezin

De opvang in het gastgezin is kleinschalig, het bestaat uit mijn huiskamer en achtertuin.
De hond komt uit een thuissituatie en dus is het voor de hond het minst stressvol om in zo’n zelfde situatie te logeren en niet in een hondenpension. Er is altijd iemand thuis en aanwezig bij uw hond(en).

Voorwaarden

Het is in ieders belang dat het veilig is in ons gastgezin. Daarom zijn er een aantal voorwaarden waar aan voldaan moeten worden namelijk:

 • is uw hond zindelijk;
 • kan uw hond zonder problemen met andere honden om gaan;
 • heeft de hond een chip of tatoeage;
 • heeft de hond de juiste inentingen.
  Verplicht zijn: hondenziekten, Parvo, Ziekte van Weil, Besmettelijke leverziekten, Kennelhoest (zowel de kennelhoest Para-influenza, als de kennelhoest Bortella).
  Niet verplicht, echter wel geadviseerd wordt Rabies (hondsdolheid)
 • Attentie: de vaccinatie Bortella tegen kennelhoest zit veelal NIET in het vaccinatieschema van uw dierenarts. Dit graag nakijken in het paspoort van uw hond;
 • dat de hond ingeschreven staat;Heeft u een puppy of een niet gecastreerde volwassen reu?
  In overleg kunnen we dan bepalen of deze wel of niet in het gastgezin past.
  Neem dan voordat u de hond inschrijft telefonisch contact met mij op – 06 308 46 777
INSCHRIJVEN GASTGEZIN

 

Kennismakings- intakegesprek CADIRI gastgezin

Het is prettig en belangrijk dat u en uw hond kennis maakt met mij voordat hij in het gastgezin kan gaan verblijven.
Als u het inschrijfformulier heeft ingevuld maak ik graag telefonisch een afspraak met u en uw hond voor een kennismakings- of intakegesprek zodat wij de tijd hebben voor elkaar.
Als uw hond geen specifieke aandachtspunten heeft en de basisvaardigheden bezit, komt u met uw hond naar mijn adres voor een kennismakingsgesprek. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Intake gesprek CADIRI gastgezin

We hebben een intake gesprek nodig als uw hond wel aandachtspunten heeft. Dan moet u denken aan bijvoorbeeld; veel blaffen, dominant gedrag, hard trekken aan de riem, voernijd, niet makkelijk met andere honden omgaan, etc.

Bij een intakegesprek komt u met uw hond naar mijn adres. U laat even zien hoe u de hond uitlaat waarna ik de hond overneem om zonder uw aanwezigheid te gaan wandelen.

Eigenlijk boots ik de situatie na zoals het ook zal gaan als uw hond, zonder zijn baasje, bij ons verblijft. Daarna ga ik uw hond introduceren bij de andere aanwezige honden.

Op deze wijze kan ik zonder aanwezigheid van het baasje goed observeren of uw hond de basisvaardigheden bezit om tezamen met andere honden in het gastgezin te verblijven en uitgelaten te kunnen worden.
Na ongeveer ¾ uur kunt u weer naar mijn adres komen voor een gesprek, hierin zal ik mijn observaties met u bespreken en in overleg met u bepalen of uw hond in ons gastgezin kan gaan verblijven.
Deze intake zal in totaal ongeveer 1 uur duren en de kosten hiervan zijn €25,-

Als uw hond bij mij in het gastgezin verblijft en uitgelaten wordt gebruik ik de positieve methode. Zie de uitleg via deze knop  POSITIEVE TRAININGSMETHODE In de AGENDA CADIRI van CADIRI kunt u altijd zien op welke dag uw hond is ingepland.

Onderstaande foto laat zien waar uw hond wordt uitgelaten.

CADIRI Gastgezin

Belangrijk!

Zou u zo vriendelijk willen zijn voor de aanvraag of uw hond  in ons gastgezin kan verblijven het inschrijfformulier te gebruiken? INSCHRIJFFORMULIER

U ontvangt de bevestiging van het verblijf van de hond in ons gezin altijd per mail.
Wilt u als er op het laatste moment een wijziging plaats vindt ten aanzien van het verblijf dit telefonisch / persoonlijk doorgeven?