Onze zoon was als dreumes al bang voor honden.

Beste Len,

Hieronder een stukje voor op de website over wat je gedaan hebt voor Stijn. Over hoe je hem van zijn angst voor honden af hebt geholpen.

Vriendelijke groet,
Jori

Onze zoon was als dreumes al bang voor honden. Hij wilde bijvoorbeeld buiten opgetild worden als er een hond aan kwam. Schrok erg van blaffende honden en rende plots de straat over om een naderende hond te ontwijken.
Hij was altijd bang als we op het strand of in het bos waren. Wij dachten dat hij daar wel overheen zou groeien maar toen hij elf was en nog steeds erg bang was voor honden gingen wij opzoek naar hulp.
We kwamen bij Len Stange van Cadiri hondentrainingen terecht. Na twee bezoeken van een uur en 4 bezoeken van 30 minuten en vele mooie vorderingen durfde onze zoon het aan om als afsluiting met een roedel honden en Len een strandwandeling te maken.
De honden liepen los, onze zoon dufde ze te begroeten en corrigeren. Hij kon ze op commando laten zitten en wachten. Hij speelde met ze en gaf ze beloningssnoepjes.
Met een enorm trotse zoon gingen wij weer naar huis. Hij had in de training ook geleerd honden aan te lijnen en dan met ze te wandelen en hij vond het altijd leuk.

Len heeft met al zijn kennis over het hondengedrag, zijn rust en liefde voor honden onze zoon van zijn angst af geholpen.